Regenboog

admin Uncategorized 0 Comments

Ik heb vannacht tot in de vroege uurtjes een fotoalbum gemaakt voor mijn jongste dochter die over 2 weken 10 wordt. Voor haar is het de tweede jaar dat haar verjaardag overschaduwd wordt (vorig jaar lag haar broertje in het ziekenhuis met een ernstige longontsteking en dit jaar Covid 19).  Ze is er wel verdrietig van omdat ze weer niet kan doen wat ze wil op haar verjaardag!

Niet het ergste in de wereld maar wel even in haar wereld. Ik heb uiteindelijk een oproep gedaan aan familie, vrienden, haar klasgenoten en vrienden om haar te verassen voor haar verjaardag met een regenboog (Francesca is gek op regenbogen). Uiteindelijk heb ik zoveel regenbogen ontvangen, foto’s met regenbogen, regenboog tekeningen en de mooiste creaties van over de hele wereld.

Ik wou Olivia (mijn dochter in de spirituele wereld) hier ook bij betrekken maar wist niet hoe dus vroeg ik haar mij te helpen een regenboog te sturen! Wat gisteravond gebeurde was ongelooflijk ! Het album was bijna klaar alleen had ik nog geen foto van Olivia toegevoegd, toen ik plotseling geïnspireerd werd om haar naam in mijn oude email inbox te typen. Allemaal foto’s kwamen naar voren, met onder anderen Olivia met een regenboog jurk aan! Ik schrok ervan want was deze foto helemaal vergeten! Weer werd ik verrast!

Ik blijf het toch zo mooi vinden hoe het altijd  allemaal weer samen komt en hoe Olivia en de spirituele wereld mij weer helpen omdat ik om hulp heb gevraagd.

Probeer positief te zijn in deze periode en heb vertrouwen in deze tijd! This too shall pass!

Ik stuur je heel veel liefde en heling!

Heel veel liefs Mercedes xxx

Your email address will not be published. Required fields are marked *