Piloot

admin Uncategorized 0 Comments

Vorige week had ik een droom dat ik een RAF piloot was in de tweede wereld oorlog. Een Engelse vrouwelijk luchtmacht piloot die vrouwen aannam en aan hun lesgaf om te leren vliegen en om te helpen. 

Ik begreep de droom niet helemaal maar hij bleef me bij (altijd een teken) dus ben ik in meditatie gaan zitten en heb gevraagd aan het Universum of ze de droom duidelijker aan mij  konden uitleggen! Ik kreeg niet gelijk antwoord maar ik zat een paar uur later te lezen voor een heerlijke openhaard toen ik een download kreeg!

Het was bedoeling dat ik doorging met lesgeven om zoveel mogelijk vrouwen te leren “vliegen”  (ook mannen) in de wereld zodat zei konden helpen met de veranderingen die eraan zitten te komen maar ook zodat zei anderen kunnen helpen en inspireren!

Wauw! Dit informatie kwam even binnen! Ik vond het zo mooi hoe het toch nog werd uitgelegd zodat ik de boodschap zou begrijpen. Ook omdat er zoveel nieuwe ontwikkelingen staan te gebeuren.

Dit heb ik vaker gedaan en kun jij ook! Het hoeft niet een droom te zijn maar kan ook een vraag zijn. Vraag je vraag aan het Universum en volg hoe je geleid wordt;

– luister naar je intuitie (voel je dat het goed is om te mediteren, doe dat)

– let op synchroniteiten (misschien lees je er iets over in een tijdschrift die je krijgt, of op een billboard)

– wordt het duidelijker in een droom

– muziek kan je ook inspireren

– in meditatie

– vraag het voor het slapen gaan en in de ochtend kun je het antwoord al hebben

– ook door tekens en je symbool zal het Universum met je communiceren 

Er zijn zoveel verschillende manieren dat het Universum met ons communiceert, vraag en zie hoe je vraag beantwoord wordt! Het is een gevoel,  kippenvel moment, getintel of sterk hart gevoel dat je laat weten als jij je teken ontvangt! 

                                   Love is the Answer! Leef vanuit liefde!

Your email address will not be published. Required fields are marked *