In de auto

admin Uncategorized 0 Comments

 Na een ochtend van readings en Intuitief Coaching of een cursus avond dan heb ik altijd een moment in de auto of op de fiets dat ik de spirituele wereld bedank! Ik ga dan zitten in de energie van dankbaarheid. Na een paar uitdagende weken was ik vooral vorige week op een ochtend nog extra dankbaar, toen het liedje van Adele opkwam; “Hello” from the other side! Ik moest ontzettend lachen, want dat is het liedje die spirituele wereld bij mij gebruikt als teken! Ze zijn om mij heen zoals ik weet maar dat ik in deze periode ook wat extra steun ontvang!

Dezelfde avond na een mooie cursusavond waarin ik ook de engelen om een teken had gevraagd omdat het de Soulwork is (huiswerk voor de ziel) voor de beginnersgroep, kwam ik thuis en toen ik de badkamer in liep lag daar een hele mooi witte veer!

Vraag de engelen en de spirituele wereld om een teken en geniet van de manier dat deze tekens naar je toe komen! In een uitdagende tijd kan het je nog extra vertrouwen geven in de toekomst en in jezelf!

Your email address will not be published. Required fields are marked *