De Kroon

admin Uncategorized 0 Comments

Ze had van een bekende gehoord over de symbool. Kies een symbool en vraag dan het Universum om hem aan je te laten zien! Ze koos de Kroon (the Crown), dit bedacht ze terwijl ze onderweg was naar het treinstation voor een dagje Amsterdam. Op het perron gekomen ging ze op 1 van de bankjes zitten om te wachten en daar was op de leuning een kroon getekend.  (kippevel moment)

Later kreeg ze een berichtje doorgestuurd van haar bekende …ze schreef dat ik weer begonnen was na de vakantie….en toen zag ze de foto op Facebook van mij met de grote kroon!

Het grappige is dat toen ze laatst langs kwam voor de Coaching, bij het naderen van het einde van de sessie, ik de godinnen kaarten erbij pakte dat ze begon te lachen……. op de achterkant van de kaarten is een grote kroon afgebeeld!! Van begin tot het einde voelde zei zich begeleid door het Universum!

* Anoniem verhaal met toestemming

Your email address will not be published. Required fields are marked *