Een teken van het Universum

admin Uncategorized 0 Comments

Een verhaal die ik kreeg te horen en mag delen is het volgende:

Ik noem haar Tess. Tess was een beetje gestrest en maakte zich zorgen om een bepaalde baan en project. Ze wist niet of ze het kon en of het niet teveel voor haar was en terwijl ze op de terug weg van het gesprek in haar auto zat te twijfelen aan zichzelf en te piekeren werd ze ingehaald door een vrachtauto waarop stond:

YOU CAN DO IT!!!!

Tess moest lachen, de stress verliet haar lichaam en bedankte voor haar hele mooie teken van het Universum. Soms hebben we even een teken van het Universum nodig  om het vertrouwen weer te krijgen in ons zelf en uit de negatieve spiraal van gedachtes te stappen!

Your email address will not be published. Required fields are marked *