Een teken op mijn zoontjes verjaardag!

admin Uncategorized 0 Comments

Vorige week was mijn zoontje jarig en werd 6 jaar! Na zijn cadeautjes te hebben gegeven, ging mijn man naar zijn werk. Nadat hij ons gedag had gezegd  en vertrok kwam hij ongeveer twintig seconden later terug. Hij was helemaal enthousiast en vroeg mij naar buiten te komen waar hij terug liep naar de auto en de radio harder aan zette: we luisterden naar “Here comes the Sun” van the Beatles! Onze Olivia liedje! Bij elke verjaardag in onze familie en bij elke feestdag laat Olivia duidelijk weten dat ze bij ons is  door ons tekens te sturen en elke keer zijn we benieuwd wat ze gaat doen en deze keer ging ze een beetje buiten de deur!

Muziek is een manier dat overleden dierbaren ook gebruiken om ons te laten weten dat ze om ons heen zijn. Denk aan een liedje met een herinnering, een liedje die jullie samen mooi vonden of een idool. In ons geval speelde Olivia’s roze paardje het liedje: Here comes the sun!

Dit liedje doet ons altijd ook denken aan het feit dat ook al gaan we soms door hele zware tijden,  dat  op een gegeven moment de zon weer doorbreekt en het leven weer beter wordt!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *