Surrender

admin Blog 0 Comments

Toen ik vorige week in de avond terug kwam van het geven van een reading las ik een paniek appje van een vriendin die ver weg was. Bij aankomst op locatie van haar vakantie ver van Nederland vandaan was  er een aardbeving geweest en was ze bang voor nieuwe aardbevingen en tsunami’s. Ondanks dat ze in paradijs was wou ze heel begrijpelijk gelijk weer naar huis. Ze was moe, kon niet slapen en heel angstig.

Op dat moment kon ze niets doen dan alleen overgeven aan het Universum.
De tips die ik gaf waren het volgende:

Geef de situatie over dus surrender; Ik geef deze situatie over aan het Universum en dan geef ik nog meer over aan het Universum. I surrender some more!

Ik laat deze angst los! Je kunt vragen; wat is mijn les hier?
Ik geef deze angst over en geef dan nog meer over aan het Universum
Detach van de drama dus laat de controle los
Vraag het Universum om een teken?
Weet dat je niet alleen bent en dat je omringt bent met liefde.
Gebruik affirmaties en dankbaarheid om je te focussen op het goede

De teken kreeg ze al gauw wat haar meer rust gaf en ondertussen geniet ze met een stuk minder angst van haar vakantie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *