Krijg ik een meisje of een jongen?

admin Blog 0 Comments

Ik weet het nog ongeveer acht jaar geleden toen ik ergens met familie leden ging picknicken om de cricket te kijken in Engeland. Er kwam een vrouw vlak bij ons zitten op haar picknick kleed en ik kreeg door dat ze zwanger was. Ik zei het tegen mijn moeder die naast mij zat,zei hoorde een paar weken later dat deze vrouw op dat moment het zelf nog niet wist maar dat ze inderdaad zwanger was  en het op dat moment nog niet wist!

Ik heb veel soort gelijke ervaringen gehad sinds die dag.  Vorige week vroeg een zwangere leerling van mij of ik kon voelen of ze een meisje of jongen zou krijgen?! Ik werd even op de “spot” gezet en het was tegelijkertijd een leuke oefening voor de groep om te voelen wat ze dachten dat zei zou krijgen! Een goede oefening voor de intuïtie! Gelukkig kreeg ik allemaal roze te zien en inderdaad een paar dagen later kwam de bevestiging een gezond meisje!

Een paar dagen geleden kreeg ik een droom waarin ik een vriendin van mij zwanger was en als je een droom hebt over een zwangerschap dan gaat het inderdaad over een baby, een geboorte maar het kan ook  een nieuw begin betekenen.

Ik weet zelf nog dat ik op de dag van de twintig weken echo bij mijn derde dochter dat ik  een droom had waarin mij werd laten zien dat ik een meisje zou krijgen en toen ik zwanger was met mijn zoontje kreeg ik een “flash” waarin ik een jongetje zag rennen in het straatje voor ons huis , toen wist ik ook dat het een jongen zou worden!

Ook de “leerling” haar kinderen hadden haar al op verschillende manieren verteld dat ze een baby zou krijgen en dat het een meisje zal worden. Een van haar kinderen zelfs voordat ze zelf wist dat ze wanger was! Ik vind het zo mooi hoe je intuïtief  informatie kan doorkrijgen. Ik herinner  mij ook hoe mij oudste dochter toen ze drie was mij vertelde dat er een baby in mijn buik was, zelf wist ik het toen net maar we hadden het haar nog niet verteld of in haar bij zijn erover gehad. Kinderen krijgen ook zo makkelijk informatie door en delen het dan graag.

In ieder geval denk ik dat we in de volgende les misschien kunnen voelen hoe het meisje gaat heten?!

Your email address will not be published. Required fields are marked *