Voel jij je ergens in gevangen?

admin Blog 0 Comments

Je kan je gevangen voelen in je huis, je relatie, in een verslaving, in je werk, schulden, in je familie, ziekte in je lichaam etc.
Jaren geleden voelde ik mij gevangen in ons huis! Olivia was vijf weken na onze verhuizing overgegaan, dit huis had de nodige stress en financiele problemen meegebracht en stond ook nog onder water! Ik voelde mij gevangen en wou terug naar Engeland naar mijn familie! Ik voelde mij echt gevangen en zag geen uitweg! Ik vroeg het Universum waarom ben ik hier? Ik kreeg als antwoord terug dat ik hier werk te doen had en vele mensen zou helpen. Ik had altijd al het gevoel dat ik hier was voor een reden alleen was het mij toen nog niet helemaal duidelijk wat?! Nu wel en “hindsight is a beautiful thing.”
Het eerste wat ik moest doen was mijn energie veranderen! Hoe doe je dat? Door de energie te gaan voelen dat je wil zijn; in mijn geval moest ik gelukkig voelen door hier te zijn, te kijken naar alles wat goed was hier en ik schreef de positieve redenen op om hier te zijn. Ik bedankte het Universum voor hun hulp hiermee en ik keek 5 jaar vooruit en visualiseerde hoe ik wou dat mijn leven er dan uit zou zien. Wil je graag verandering dan zul je eerst je “Energie” moeten veranderen. Dat is de eerste stap en dat doe je door anders te gaan denken en anders te gaan voelen! De tweede stap is; echt geloven dat verandering mogelijk is en dat je het kan, dus in jezelf geloven! Je kan niet met dezelfde mindset denken waarmee de issue is begonnen maar wel met een vernieuwde mindset oplossingsgericht te werk gaan! De derde stap: Geloof in wonderen! Op elke moment van de dag kan er een wonder gebeuren! Dat houdt niet in dat je niets doet! Nee, juist actie ondernemen want als Universum ziet dat jij de intentie hebt en actie onderneemt dan zal de Universum met je werken! De vierde tip; Bedank voor de oplossingen en wonderen! Geloof dat het zal helen en dat jij er alles aandoet!
Success en vergeet niet op je mindset te letten, wat je zegt en wat je voelt; luister ernaar er verander waar nodig!

Your email address will not be published. Required fields are marked *