Spirit

admin Blog 0 Comments

Ik was bij mijn dochters schoolvoetbal toernooi en had ook echt die dag mij heel slecht gevoeld (ivm het nemen van antibiotica) toen een moeder naar mij toe kwam en mij een foto liet zien van de baby uiltjes in haar tuin! (Uil is mijn symbool) dus ik moet ontzettend lachen want had om heling gevraagd en het was overduidelijk dat ik niet alleen was!

Overledenen zijn “Spirits” en dat is ook een woord dat ik geregeld zie als ze willen laten weten dat ik niet alleen ben en wordt geholpen. Dit gebeurt weleens door de fiets met het merk “Spirit” maar vorige week vrijdagochtend toen ik over de schoolplein heen liep om naar mijn praktijk te gaan werd er een flyer in mij hand gedrukt en wat ik zag niet bij iedereen gebeurde! De vrouw liep naar mij toe en ik kreeg dus de flyer “Spirit” in mijn hand gedrukt! Het was weer een teken voor mij!

Er was er een bijeenkomt op mijn kinderen hun school voor potentiële pleegouders! Deze organisatie heet “Spirit!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *