Jij bent het enige oplossing

admin Blog 0 Comments

Toen ik sepsis (een nare infectieziekte) had, wist ik dat er een reden voor was. Het was niet leuk en ik had heel kwaad op de wereld kunnen zijn, ik had ‘waarom ik?’ kunnen roepen maar ik wachtte af. Ook wist ik dat er een reden was voor de fysieke klachten die mijn leven blijvend veranderden. Ik bleef zo positief mogelijk. Langzaam begreep ik dat het mij veel meer diepgang had gegeven, diepgang die ik anders niet zou hebben ervaren. Ook heb ik verschillende spirituele ervaringen gehad en heeft het mij geleerd om meer geduld te hebben en met de stroom mee te gaan. Ik heb ervaren dat je een keuze hebt in hoe je reageert. Ik denk niet dat als ik negatief en boos was geweest, er zoveel bij mij had kunnen helen als nu is gebeurd. In plaats van in de slachtofferrol kruipen, zocht ik naar oplossingen, vooral in de alternatieve sector. Ik kwam veel nieuwe healingmethoden tegen die ik nu ook deel. Uiteindelijk komt het hierop neer: jij bent het enige probleem dat je ooit zult hebben en je bent de enige oplossing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *