Memorabele ervaringen

admin Blog
Mercedes ster

Op 20 Juni 2009 had ik mijn eerste memorabele ervaring met Olivia, ik kon haar echt bij mij voelen en waarnemen. Ik was op een cursus en het medium die niks van mij wist en de kamer binnen liep zei tegen mij; ik zie een baby bij je zitten! Ik was dus niet gek, ik dacht al haar steeds bij mij te voelen.
Toen ik avonds naar huis ging besloot ik te gaan mediteren, in deze meditatie kwam mijn overgroot opa mij vertellen dat mijn opa 1 Juli zou komen te overlijden. Je snapt het al, ik was in een beetje paniek want dat was al heel gauw. Mijn opa is dat jaar niet overleden op 1 Juli maar wel twee jaar later 1 Juli 2011. Een paar dagen na zijn overgang was ik in meditatie toen hij bij mij kwam, ik was zo blij om hem bij mij te waarnemen. Ik werd toen geïnspireerd om op zoek te gaan naar een plaats waar een demonstratie Mediumschap werd gegeven, ik vond online een kleine Engelse Spirituele Kerk bij de Zee, twintig minuten van mijn moeders huis vandaan in Engeland. Ik wist dat ik daar moest zijn want de twee mediums die zouden werken hadden dezelfde namen als mijn moeder en tante! Weer een teken! Ik voelde ook dat mijn opa zou doorkomen! Op de avond hebben we naar verschillende contacten geluisterd! Het was heel mooi maar typisch iets voor mijn opa want hij kwam als laatste door; er waren mooi bewijzen en het grappige was dat toen hij nog leefde hij iemand was die vond dat hij altijd gelijk had, ook was hij onzeker over mijn nieuwe richting en of leven na de dood wel echt waar was. Hij was altijd heel geïnteresseerd en vond dat ik toch met bewijze bare feiten kwam over zijn moeder dat ik niet kon weten maar hij was toch niet helemaal zeker of misschien angstig erover! In zijn boodschap die avond gaf hij door dat hij altijd gelijk had maar in het geval van leven na de dood dat ik toch gelijk had! (Dit alles met humour verteld want dat had hij). Ondertussen is mijn opa ontelbare keren doorgekomen, hij heeft mij van de andere kant al veel geholpen met mijn cursussen en hij helpt graag nieuwe cursisten die voor het eerst contact maken met een overledene! Ik weet zeker dat als ik hem had verteld dat hij mij ooit zou helpen met les geven van de andere kant dat hij mij ook zeker nooit had geloofd!