Een teken van mijn opa

admin Blog 0 Comments

Op 20 juni 2009 had ik mijn eerste memorabele ervaring met Olivia, ik kon haar echt bij mij voelen en waarnemen. Ik deed op dat moment een cursus en het Medium, dat niks van mij wist en de kamer binnenliep, zei tegen mij: ‘Ik zie een baby bij je zitten!’ Ik was dus niet gek, ik dacht al haar steeds bij mij te voelen.
Toen ik ’s avonds naar huis ging, besloot ik te gaan mediteren. In deze meditatie kwam mijn overgrootopa mij vertellen dat mijn opa op 1 juli zou komen te overlijden. Ik was een beetje in paniek, want dat was al heel snel. Mijn opa is dat jaar niet overleden maar wel twee jaar later, op 1 juli 2011. Een paar dagen na zijn overgang was ik in meditatie toen hij bij mij kwam. Ik was zo blij om hem waar te nemen! Het inspireerde me om op zoek te gaan naar een plaats waar een demonstratie Mediumschap werd gegeven. Online vond ik een kleine Engelse Spirituele Kerk bij de zee, twintig minuten van mijn moeders huis vandaan in Engeland. Ik wist dat ik daar moest zijn, want de twee mediums die zouden werken hadden dezelfde namen als mijn moeder en tante. Weer een teken! Ik voelde ook dat mijn opa zou doorkomen. Op die avond hebben we naar verschillende contacten geluisterd, het was heel mooi en, typisch iets voor mijn opa: hij kwam als laatste door. Er werden prachtige bewijzen gegeven. Een grappig detail was dat toen hij nog leefde, hij vond dat hij altijd gelijk had. Zo was hij onzeker over mijn nieuwe Spirituele richting en of het leven na de dood wel echt bestond. Hij was altijd heel geïnteresseerd en vond bijvoorbeeld wel dat ik met bewijsbare feiten kwam over zijn moeder die ik niet kon weten. Toch was hij niet helemaal zeker (of misschien angstig?) over het leven na de dood. In zijn boodschap die avond gaf hij door dat hij altijd gelijk had maar in het geval van leven na de dood dat ik toch gelijk had! Dit alles werd met humor verteld, en dat had hij. Ondertussen is mijn opa ontelbare keren doorgekomen, hij heeft mij van de andere kant al veel geholpen met mijn cursussen en hij helpt graag nieuwe cursisten die voor het eerst contact maken met een overledene. Ik weet zeker dat als ik hem had verteld dat hij mij ooit zou helpen met lesgeven vanaf de andere kant, hij mij ook nooit zou hebben geloofd!

Your email address will not be published. Required fields are marked *